Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 532 vacatures
Samenvijf
Gouda
Dit ga je doen als Secretaresse. Je bent in het bezit van een minimaal afgeronde MBO-opleiding en 4 tot 6 jaar ervaring als Secretaresse in de publieke sector.
DWA
Gouda
Samen met vijf secretaresses & projectassistenten ondersteun je ongeveer 60 medewerkers. Sta jij relaties professioneel en vriendelijk te woord en ontvang jij…
€2.818 per maand
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met hart en ziel secretaresse te zijn en te ondersteunen. Jouw uitdaging Functie-eisen Goed om te weten.
€2.016 - €3.084 per maand
Tenminste een afgeronde MBO opleiding niveau 4 toegespitst op de functie (opleiding tot secretaresse). Wij hebben een uitdaging voor je in de functie van…
Leiden
€2.756 per maand
Dan is de baan als medisch secretaresse vast iets voor jou! Je hebt bij voorkeur al ervaring als medisch secretaresse of doktersassistent.
Equipe Zorgbedrijven
Rotterdam
Je beschikt over een diploma secretaresse op MBO-niveau en/of doktersassistente is een pré. Equipe Zorgbedrijven is een zelfstandige groep van gespecialiseerde…
€3.405 per maand
Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, neemt gemakkelijk initiatief en bent accuraat. Je dagelijkse taken zijn intensief en omvatten o.a.
Dekbed-Discounter
Gouda
Snel reagerende werkgever
Plannen, plannen en nog eens plannen. Als je nu denkt aan het plannen van je volgende vakantie, kijk dan even verder op deze site. Jouw rol binnen onze familie:
Dekbed-Discounter
Gouda
Plannen, plannen en nog eens plannen. Als je nu denkt aan het plannen van je volgende vakantie, kijk dan even verder op deze site. Jouw rol binnen onze familie.
Onderwijsgroep OZHW Barendrecht
Barendrecht
€2.506 per maand
Als secretaresse op het onderwijsservicebureau draag je zorg voor de uitvoering van secretariële. Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor primair en…