vacatures voor Secretaresse in Gieten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 20 vacatures
€3.083 per maand
Je voert het secretariaat van één collegelid maar je wilt en kunt ook je collega secretaresses vervangen wanneer zij afwezig zijn. Kennis van iBabs is een pré.
Stichting Groningen Verwelkomt
Eelde
Kan je goed overweg met mail? Heb je ervaring met notuleren? Wil je ons CMS-systeem leren kennen? Als spil van onze organisatie heb je een onmisbare rol en ben…
Jouw taken als secretaresse zijn onder andere: Je beschikt over ruime en recente ervaring als secretaresse; Je bent empathisch, accuraat en initiatiefrijk.
Recreatiepark de Borgmeren
Scharmer
Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren. +/- 25 uur per week. Het is van belang dat je buiten Nederlands ook Engels kan spreken.
Assen
Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en werkt systematisch en accuraat. Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker Beurs voor onze BV Cascade…
Wil jij binnen een erkend leerbedrijf aan de slag op het gebied van secretariaat? Dan ben jij bij ons aan het juist adres! De klant staat bij ons voorop.
€13,06 per uur
Voor onze opdrachtgever binnen de rijksoverheid, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die naast zijn administratieve taken ook secretariele taken…
FlexStar Plus
Winschoten
Secretaresse Uitzendbureau FlexStar Secretarieel Winschoten is voor een internationaal bedrijf in de omgeving van Winschoten PER DIRECT op zoek naar een.
€13,89 per uur
Ben je op zoek naar een administratieve uitdaging in Ter Apel? Heb jij ervaring als Administratief medewerker en kun je goed werken in verschillende systemen?
Veendam
€10,50 - €14,68 per uur
Voor UWV Groningen, afdeling Externe Contractering Re-integratie (ECR), zijn wij op zoek naar meedere administratieve toppers! Reis je met het OV?