vacatures voor Secretaresse in Gemeente Steenwijkerland

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 40 vacatures
Breman Installatiegroep
Genemuiden
Je bent zelfstandig, flexibel en accuraat. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van…
infoscore Nederland B.V.
Heerenveen
Arvato Financial Solutions, create your own career! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Administratief Medewerker Bailiff & Payments die van aanpakken weet!
€1.989 - €2.841 per maand
Je bent accuraat, kwaliteitsgericht en stressbestendig. Stel je eens voor dat door jouw bijdrage de klanten tijdig en juist hun financieringen op orde hebben.
€2.800 per maand
Afgeronde HBO opleiding richting directie secretaresse; Representatief, accuraat, integer, oplossingsgericht en doortastend; Wat ga je nog meer zoal doen?
D-jobs
Heerenveen
Deze controleer je en verwerk je in het systeem (denk aan: Reisuren, inkoopnota’s en facturen etc.). Daarnaast help je mee in de voorbereiding voor het…
Als bedrijf van ruim tachtig jaar oud weten we bij Van der Sluis Technische Bedrijven dat de installaties waar we ooit zo trots op waren geen eeuwigheidswaarde…
Secretary Plus
Genemuiden
€2.500 - €3.000 per maand
Je werkt zeer accuraat en bent een echte zelfstarter. Ben jij als Assistant toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? Je publiceert de interne nieuwsberichten;
Ben jij tijdelijk beschikbaar voor een administratieve baan en kan je fulltime aan de slag? Dan hebben wij wellicht de juiste baan voor je gevonden!
Bats Uitzendburo
Diever
Voor Heluto in Diever zijn wij op zoek naar medewerker die technisch / administratief onderlegd is en in de zomervakantie graag wil werken.
Een tijdelijke (7 maanden) fulltime baan als medewerker expeditie bij een familiebedrijf in de regio Noordoostpolder Heb jij een groot… Wat vragen we van jou?