Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 665 vacatures
Je komt te werken op een afdeling met ongeveer 50 medewerkers en je ondersteunt samen met nog een secretaresse de afdeling. “We make real what matters”.
€1.580 - €2.350 per maand
Ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Ga dan op avontuur met Lansigt! Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is dan op het eerste gezicht lijkt.
Alphen aan den Rijn
Wat ga je doen als medisch secretaresse verpleeghuiszorg? Als medisch secretaresse voldoe je aan de volgende functie-eisen: Jij gaat op beide locaties:
€1.800 - €2.675 per maand
Jouw baan als medisch secretaresse. Artsen voor verstandelijk gehandicapten (AVG), (huis)artsen, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten en medisch…
In deze veelzijdige functie ga je werken voor de opleider van de Artsen in Opleiding, de Onderwijs coördinator en de coördinator Opleiding.
Stichting VO Haaglanden
Haaglanden
Met ingang van 1 november 2019. Dienstverband tijdelijk met uitzicht op vast. Solliciteren tot 27 september 2019.
€2.986 per maand
Het is maandagochtend, je mag weer. Enthousiast en spontaan als je bent kan je niet wachten om je weekendverhalen te delen met je collega’s.
Erasmus College
Palenstein
€3.374 per maand
Het Erasmus College in Zoetermeer is zo spoedig als mogelijk op zoek naar een veelzijdige, flexibele en representatieve bestuurs-/directiesecretaresse!
Heb je ervaring als secretaresse/receptioniste en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan bij een internationaal geotechnisch bedrijf?
Wat kun jij verwachten als Secretaresse? Wat verwacht Deltares van jou als Secretaresse? Ben jij die proactieve secretaresse die graag klantverwachtingen…