Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Secretaresse in Axel

Pagina 1 van 14 vacatures
ArBS Service B.V.
Terneuzen
Op zoek naar uitdagende en afwisselende baan bij een groeiende organisatie? ArBS is opzoek naar een allround administratieve topper die zelfstandig kan werken.
Intermed Uitzendbureau
Graauw +1 plaats
€1.200 per maand
Opzoek naar een leuke administratieve uitdaging? Wil je graag meehelpen aan een goede voedselveiligheid? En wil je niet standaard een hele dag achter je bureau…
VDL Hapro
Kapelle
In een team van vier mensen begeleid je een order vanaf aanname tot en met de verzending en facturatie. Door middel van intensieve en directe communicatie met…
€1.772 - €2.560 per maand
Heb jij een grote affiniteit met getallen en houd je er van om alles duidelijk geordend te hebben? De opdrachtgever is een groot internationaal chemie bedrijf.
Feyter Forklift Services B.V.
Terneuzen
Snel reagerende werkgever
Ben jij ons nieuwe gezicht achter de receptie? Je bedient de telefooncentrale, ontvangt bezoekers en voert diverse administratieve werkzaamheden uit!*.
Deze werkgever werft via Indeed
Meulpolder Assurantiën Heinkenszand
Heinkenszand
Snel reagerende werkgever
Wij zijn een groeiende organisatie in de financiële dienstverlening met een no-nonsense mentaliteit met veel kansen en doorgroeimogelijkheden.
Deze werkgever werft via Indeed
€1.987 - €2.983 per maand
Maak je wereld… én die van hen. Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Wat vragen we van je?
Talisman Software
Zeeland
Minimaal 2 jaar ervaring als secretaresse of office assistent. Heb jij ervaring als secretaresse of office assistent en spreek je uitstekend Engels?
IN·ZO
Zeeland
Opvolgen van inkomende en uitgaande correspondentie. Ordenen van grote hoeveelheden aan inkomende informatie.
Meeuwsen Trade & Metal Services B.V.
Zeeland
Snel reagerende werkgever
Als secretarieel P&O medewerker / directie assistent ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van in- door- en uitstroom van het personeel en ga je actief…
Deze werkgever werft via Indeed