Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.440 vacatures
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€2.683 per maand
Je bent nauwkeurig, accuraat en stressbestendig. Het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie behandelt (verkeers)strafzaken en lichte strafzaken voor…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Utrecht West
€3.074 per maand
Bij de beoordeling moet je snel kunnen schakelen tussen diverse soorten overtredingen en misdrijven, je kunt een hoge productie genereren en tegelijkertijd…
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Openbaar Mi...
Den Bosch
€2.814 per maand
Een rechtvaardige, snelle en effectieve rechtspraak. Daar draag jij aan bij als senior administratief medewerker. Denk aan advocaten, politie en gemeenten.
Stichting Spinoza Lyceum Amsterdam
Amsterdam Zuid
Word jij het nieuwe visitekaartje van onze school? Wij zoeken per direct een enthousiaste, representatieve receptioniste.
Ziekenhuisgroep Twente
Twente
Recente ervaring als medisch secretaresse is een pré. Voor de polikliniek interne geneeskunde van ZGT, zijn wij op zoek naar een medisch secretaresse.
Rob Peetoom
Utrecht
€2.060 per maand
Ben je op zoek naar een baan in een dynamische omgeving? Houd je van ‘regelen’, ‘klantcontact’ en kun je goed het overzicht behouden?
€1.800 - €2.677 per maand
Als secretaresse werken bij NK heeft veel pluspunten. Je hebt een secretaresse opleiding op minimaal MBO-4-niveau afgerond. Maar niets is minder waar!
€2.669 per maand
Ben jij de medisch secretaresse die ons team komt versterken? In jouw werk als medisch secretaresse zijn sociale vaardigheden belangrijk.
€2.665 per maand
Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medisch secretaresse? Dan is de functie medisch secretaresse op de polikliniek interne geneeskunde in het…
€2.986 per maand
Secretaresse Brandweerkunde/ Operationele Informatie/ Informatiemanagement (v/m) 36 uur per week. Dag in, dag uit staan wij klaar om te beschermen wat waardevol…