vacatures voor Schuldhulpverlener in Amsterdam Oost

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 16 vacatures
€2.335 - €3.376 per maand
Als consulent schuldhulpverlener ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Mensen verder helpen, dat doe jij graag. Fulltime baan van 36 uur per week.
Amsterdam Centrum
€3.805 per maand
Bij (dreigende) uitval uit een SHV traject is de klantmanager aanspreekpunt voor de schuldhulpverlener van de Madi (en nodigt klant uit voor gesprek);
Heb jij ervaring als Schuldhulpverlener en ben je toe aan iets nieuws? Ervaring met het werken als Schuldhulpverlener fase 1,2 en/of 3 vanuit een gemeente.
Bender Groep
Amsterdam
Jij bent een schuldhulpverlener met een afgeronde HBO/WO opleiding zoals bijvoorbeeld SJD, MWD, (Hbo) rechten. Ben jij professioneel en gedreven?
Minimaal 1 jaar ervaring als Schuldhulpverlener bij een gemeente; Als Schuldhulpverlener adviseer en ondersteun je klanten die zich melden met…
Minimaal 3 jaar ervaring als Schuldhulpverlener bij een gemeente; Als senior Schuldhulpverlener adviseer en ondersteun je klanten die zich melden met…
Accord
Huizen
€1.100 - €1.300 per maand
Daarbij hoort contact met allerlei instanties als gemeenten, zorginstellingen, banken, telecomleveranciers, deurwaarders en schuldhulpverleners.
Career Control
Amsterdam
Instrueren en proactief contact onderhouden met incassobureaus en gerechtsdeurwaarders, schuldhulpverleners en curatoren; Wat krijg je er voor terug?
Bender Groep
Haarlem
Tijdens het traineeship krijg je alle basiskennis mee die nodig is om een goede start te maken als schuldhulpverlener. Bender, voor zorg en publiek domein.
Stichting MaDi
Amsterdam
Responsieve werkgever
€3.742 per maand
Schuldhulpverlener voor ons team Gaasperdam*. Minimaal 1 jaar ervaring als schuldhulpverlener. Vanuit jouw rol als schuldhulpverlener onderhoud je en leg je…
Deze werkgever werft via Indeed