Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaker in Bilthoven

Pagina 1 van 242 vacatures
€10,94 - €12,49 per uur
Bij ons is je baan als schoonmaker zoveel meer dan schoonmaken alleen. 10 – 20 uur per week. Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt.
€10,94 - €12,49 per uur
Bij ons is je baan als schoonmaker zoveel meer dan schoonmaken alleen. Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Dit lukt jou onder andere door:
We zijn op zoek naar fulltime en parttime schoonmakers die ervoor zorgen dat onze next level gyms altijd staan te shinen. Schoonmaken, daar word jij blij van.
Ben je méér dan schoonmaker: We zijn op zoek naar een enthousiaste parttime collega bij een school in Bilthoven (maandag, van 16:00 tot 20:00 uur).
Voor een klant in Hilversum zoeken wij een enthousiaste schoonmaker die 17,5 uur per week beschikbaar is van maandag t/m vrijdag van 06:00 uur tot 09:30 uur.
Als schoonmaker die onze gasten de ultieme KFC beleving geeft kun je rekenen op: Zorg jij graag voor ons restaurant in de nacht zodat wij elke dag weer blinkend…
Schoonmaker gezocht voor een mooi pand in Utrecht (1,15 uur). Voor een mooi pand in Utrecht zoeken wij nog een enthousiaste schoonmaker voor in de avond.
€10,94 - €12,49 per uur
Bij ons is je baan als schoonmaker zoveel meer dan schoonmaken alleen. Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. … hebben we de beste baan.
Barneveld 15 uur per week ma t/m vrijdag 16:30 uur tot 19:30 uur. Tomin Facilitair houdt zich bezig met het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud van…
Als schoonmaker die onze gasten de ultieme KFC beleving geeft kun je rekenen op: Zorgt jij dat het restaurant er de hele dag blinkend schoon uitziet?