Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 689 vacatures
€1.833 per maand
Een typische dag van een Horecamedewerker. … Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de keuken. … Van elkaar én van onze klanten.
€10 per uur
Waar kun je op rekenen? … Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de keuken, de ontvangstruimte en de rouwkamers. Ben jij wat wij zoeken?
Ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het object van de… Stofwissen, moppen, schoonmaken van wanden, sanitair, stofzuigen, reinigen van meubilair.
€10,83 - €12,37 per uur
Schoonmaken is het leukst bij Hago Next. … Omdat schoonmaken ook anders kan. … Ben je er klaar voor? … Hago Next is de voorloper op het gebied van schoonmaken.
Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van… Je houdt je bezig met het schoonmaken van de winkel, de verschillende kantoren en het magazijn.
Aantal uren per week(at watson): … Dat betekent dat je de dag start met schoonmaken en het stickeren, aanvullen en spiegelen van artikelen.
€10,96 - €14,48 per uur
Serveer jij graag maaltijden met een glimlach? … Je werkt in wisselende diensten. … Ook zorg je voor het indekken van tafels, afruimen, afwassen en schoonmaken.
€2.284 per maand
Je gaat werken in één van deze teams, dat verantwoordelijk is voor het schoonmaken van een deel van het UMC Utrecht. In het team werken ongeveer 18 medewerkers.
€2.266 per maand
Kortom, je vindt schoonmaken leuk, je bent een sociaal persoon en je wil graag de werkzaamheden in teamverband uitvoeren. … Je verricht het transport van o.a.
€11,20 - €12,20 per uur
Verwen jij straks onze gasten? … Daaronder verstaan wij ook het schoonmaken van de apparaten en de producten en materialen waarmee je werkt.