Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 6.552 vacatures
Denk aan stofzuigen en het schoonmaken van de keuken, badkamer en toilet. Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze…
Envida
Gulpen
€2.397 per maand
Het schoonmaken van vuile vaat en het dekken en afruimen van de tafels; Medewerker gastenservice voor woonzorgcentrum Klein Gulpen. Welke taken ga je doen?
€2.016 per maand
Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit schoonmaken, wassen, strijken en boodschappen doen. De vacature sluit op 22-09-2019. We zijn ons eigen instrument.
€1.833 per maand
Je bent dagelijks verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van de keuken. Een typische dag van een Horecamedewerker. Van elkaar én van onze klanten.
Je bent bij alle werkzaamheden betrokken, van het helpen van de klant tot het vullen van de vakken en van kassa draaien tot schoonmaken.
Het gaat om werkzaamheden als stofzuigen, ramen lappen en sanitair schoonmaken. HOE PAK JIJ DAT AAN? ZINN Thuiszorg biedt huishoudelijke verzorging aan cliënten…
Joris Zorg
Vessem
€2.131 per maand
Als woonondersteuner verricht je huishoudelijke werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kamers van de cliënten. HEB JIJ HET IN JE.
€2.017 per maand
Zo ook het opruimen en schoonmaken van de lunchruimtes op de verschillende afdelingen. Je hoofdtaak bestaat uit het gebruiksklaar maken van de vergaderzalen …
€10,94 - €12,47 per uur
Schoonmaken in de zorg is een vak apart. Denk aan stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair en reinigen van meubilair.
€2.266 per maand
Je weet van aanpakken en met een lach op je gezicht maak je een praatje met cliënten.Kortom, je vindt schoonmaken leuk, je bent een sociaal persoon en je wil…