Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 247 vacatures
Als Medewerker Schoonmaak heb je een belangrijke rol in de La Place-beleving van onze gasten. Kan je niet wachten om als Medewerker Schoonmaak bij La Place aan…
Als Medewerker Facilities verricht je schoonmaak- en catering werkzaamheden binnen de vestiging, de kantoren en het distributiecentrum.
Hé schoonmaker, maak jij ons team compleet? Wij kunnen niet zonder jou! Je draagt bij aan een top-avond voor onze gasten. Zonder jou is ons team niet complete.
€10,76 per uur
Heb jij affiniteit met schoonmaak én met ouderen? Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende houding; Het aantal nieuwe cliënten neemt enorm toe.
€2.008 per maand
Als ziekenhuis krijgen we complimenten over de frisheid van ons ziekenhuis, deze complimenten verdient onze professionele schoonmaak ploeg!
€10,94 per uur
Al ervaring in de schoonmaak? Betaling conform schoonmaak cao ( bij 22 jaar en ouder is dit €10,94 bruto p uur). Je steekt graag je handen uit je mouwen.
€10,76 per uur
Heb jij affiniteit met schoonmaak én met ouderen? Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende houding; Het aantal nieuwe cliënten neemt enorm toe.
€11,48 per uur
Al wat ervaring in de schoonmaak (geen harde eis). Salariëring per 4 weken op basis van werkervaring, conform CAO schoonmaak en glazenwassersbedrijf tussen € 10…
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Hulpkrachten Schoonmaak: Als Hulpkracht Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
€10,94 - €12,49 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. En zodra je start als schoonmaakmedewerker mag je rekenen op een contract binnen de cao Schoonmaak- &…