Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 929 vacatures
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré); Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
€5,79 - €12,87 per uur
We merken dat er behoefte is aan een partij die het anders doet in de schoonmaak. Oh no, die vakantie komt ineens wel heel erg dichtbij.
De meeste locaties hebben ook een huishoudelijk medewerker, voor hulp met bijvoorbeeld de was en de schoonmaak. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.
Compartijn
Den Haag
€9,43 - €10,54 per uur
Als woonassistent bij Compartijn heb je een warm hart voor ouderen en lever je huishoudelijke service aan de bewoners van onze kleinschalige zorgvilla.
De rayonleider van VLS Schoonmaak is een spin in het web. VLS Schoonmaak is een dynamische en op de toekomst gerichte organisatie met korte communicatielijnen,…
Carlton Hotel Collection
Den Haag
Samen met jouw collega's, de Housekeeping Manager en de Floor Supervisors zorg je voor de schoonmaak en het onderhoud van de hotel.
Scheveningen
€1.715 per maand
Je bezoekt je cliënten in de wijk. Die kijken vaak naar je uit. Jij bent belangrijk voor ze. Je verricht huishoudelijk werk op basis van een persoonlijk…
Ervaring in de schoonmaak is dus geen vereiste. Werktijden in de schoonmaak zijn tussen 9.00/10.00 uur en 15.00/16.00 uur. Wij zijn zeer flexibel voor jou.
De meeste locaties hebben ook een huishoudelijk medewerker, voor hulp met bijvoorbeeld de was en de schoonmaak. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…