Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 802 vacatures
Als medewerk(st)er schoonmaak verzorgt u zelfstandig de schoonmaak van de algemene ruimte en de toiletten. Voor een apotheek in Rotterdam zijn wij per direct op…
€10,94 - €12,49 per uur
Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring ligt het volwassen uurloon tussen €10,94 en €12,49.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
De rayonleider van VLS Schoonmaak is een spin in het web. VLS Schoonmaak is een dynamische en op de toekomst gerichte organisatie met korte communicatielijnen,…
Ervaring in de schoonmaak is dus geen vereiste. Werktijden in de schoonmaak zijn tussen 9.00/10.00 uur en 15.00/16.00 uur. Wij zijn zeer flexibel voor jou.
€10,94 - €12,49 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. En zodra je start als schoonmaker mag je rekenen op een contract binnen de Schoonmaak CAO.
Wij zoeken dus mensen met o.a.: Woonachtig in of directe omgeving van Rotterdam. Voldoe jij aan de gevraagde eisen?
Deze functie wordt aangevuld met het plannen en aansturen van de schoonmaak van de hotelkamers, het doen van bestellingen en verder dagelijkse werkzaamheden.
Dodo Cafe
Rotterdam Centrum
Ben jij op zoek naar een baan in de afwas of in de schoonmaak? Ook zijn we op zoek naar vaste afwassers die parttime of fulltime het team komen versterken.
Een actieve functie waarbij je echt wat kan betekenen voor jouw medemens! Welke werkzaamheden ga je verrichten? Een greep uit de werkzaamheden: