Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak in Renswoude

Pagina 1 van 354 vacatures
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré). Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Ede en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
VSB Nederland
Veenendaal
Iemand die ervaring heeft in de schoonmaak. Ervaring in de schoonmaak is gewenst maar onze voorvrouw kan u ook een hoop bijleren. Wij zijn op zoek naar;
€10,94 - €12,49 per uur
Medewerker Schoonmaak | Pon Leusden | Hago Nederland. Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak in Leusden? Kom je bij ons werken?
Als Medewerker Schoonmaak heb je een belangrijke rol in de La Place-beleving van onze gasten. Kan je niet wachten om als Medewerker Schoonmaak bij La Place aan…
Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een groot maar gezellig vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug met bungalows en camping.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
Wat ga je doen als Medewerk(st)er Huishouding? Dagelijks zorg je met een enthousiast team dat alle openbare ruimtes van ReeHorst, zoals.
Ervaring hebt met schoonmaak werkzaamheden. Dit heeft flink wat voordelen, zoals een voordelige premie en verschillende gratis diensten.