Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.111 vacatures
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré. Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
Vaste schoonmaker voor 32 uur. Ben jij fit, enthousiast, gemotiveerd en niet bang om hard te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rijbewijs B is een pré.
Heb jij ervaring in de schoonmaak en zou je graag bij ons willen werken? Locatie Aesopus is op zoek naar een Medewerker Huishouding. Wat wij te bieden hebben.
Voor de schoonmaak van OBS ’t Landje, gelegen aan de Schiedamsesingel 180 in Rotterdam voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen,…
Voor de schoonmaak van de RET Waalhaven, gelegen aan de Schulweg 166 in Rotterdam, zoeken wij per direct talenten die ons schoonmaakteam willen versterken!
Ervaring in de schoonmaak is een pré, geen must! Parttime werk met fijne werktijden, ideaal voor ouders met schoolgaande kinderen. Voor degene die nog studeren:
'T Hooghe Water
Capelle aan den IJssel
Reageer dan op onze vacature voor schoonmaakster/-er. Reageer direct via het formulier hieronder met je motivatiebrief, cv en foto.
€12,49 per uur
Een contract voor een nader te bepalen aantal uren per week (in overleg). Dan is deze baan als housekeeping medewerker in de schoonmaak wat voor jou!
Als vakantiemedewerker schoonmaak van diverse Zorginstellingen in de regio Rotterdam verricht je verschillende werkzaamheden.
Ben jij een harde werker, zorgvuldig en wil je graag dat alles blinkt? Is op zoek naar medewerkers in de huishouding. Wat wij te bieden hebben.