Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.075 vacatures
Wij zoeken een Medewerker Schoonmaak (20-24 uur). Als Medewerker Schoonmaak volg je ons schoonmaakplan en de hygiëne richtlijnen zodat jij schoon en veilig kan…
€10,94 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€12,26 - €14,54 per uur
Een goed salaris volgens de cao voor Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf vanaf 22 jaar ligt het salaris tussen de €12,26 en €14,54 bruto per uur, afhankelijk…
Als Medewerker Schoonmaak heb je een belangrijke rol in de La Place-beleving van onze gasten. Kan je niet wachten om als Medewerker Schoonmaak bij La Place aan…
Als medewerk(st)er schoonmaak verzorg je zelfstandig de schoonmaak van de algemene ruimtes, toiletten, showroom, kantoren en vergaderzalen.
Vue
Alphen aan den Rijn
Dagelijkse verzorging van de algehele schoonmaak van de bioscoopzalen, de foyers, sanitaire voorzieningen en overige (secundaire-) ruimtes.
€12,49 per uur
Een contract voor nader (in overleg) te bepalen aantal uren per week. Ervaring in de schoonmaak is een pré, geen must. Woonachtig is in de regio Amsterdam.
Schoonmaakunie
Amsterdam
Ruime ervaring in de schoonmaak is een pré. Je zorgt voor een kwalitatief goede schoonmaak én een goede relatie. Naar de klanten reis je op eigen gelegenheid.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…