Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 378 vacatures
easyworx
Meppel
Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd. Easyworx zoekt voor haar klant in Meppel een interieurverzorger. Dagen en tijden in overleg.
€10,94 - €12,49 per uur
Ben jij op zoek naar een leuke parttime baan in de schoonmaak? Als Medewerker Schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden…
€1.924 - €3.076 per maand
De Dienst Facility Management (FM) is onderdeel van het Politiedienstencentrum en houdt zich bezig met facilitaire diensten (catering, schoonmaak,…
€2.791 - €4.503 per maand
Wil jij een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van één van de grootste facilitaire bedrijven van Nederland? Op deze manier laat je het team excelleren.
€1.800 - €2.000 per maand
Je neemt de auto’s in en maakt ze weer verhuurklaar door inspectie, opname van eventuele schades en schoonmaak van de auto. Jij zorgt dat het geregeld wordt!
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf; Vind jij het gaaf om met machines te werken? Waarmee jij ons verder brengt.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Zwolle en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Als hulpkracht Schoonmaak zorg jij voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs)ruimtes en het terrein. Reageer dan nu, solliciteren kost je slechts een paar…
Wij zoeken een Medewerker Schoonmaak (Oproep of vaste uren in overleg, beschikbaar in het weekend). Als Medewerker Schoonmaak volg je ons schoonmaakplan en de…
Voor Driezorg, zijn wij op zoek naar: Op basis van 0-urencontract (oproep medewerker) voor bepaalde tijd in Zwolle en Hattem.