Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 714 vacatures
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€2.284 per maand
Als medewerker schoonmaak bij het UMC Utrecht zorg je dat de omgeving brandschoon is. Dit cluster is verantwoordelijk voor de schoonmaak, de glasbewassing,…
€10,94 per uur
De schoonmakers van Hago Zorg zorgen voor een schoon Prinses Máxima Centrum. Een schone leefomgeving is niet alleen fijn, maar ook nog eens gezond.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Utrecht en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Als medewerk(st)er schoonmaak verzorg je, samen met uw collega’s, de schoonmaak van de algemene ruimtes, toiletten, kantoren en vergaderzalen.
€2.144 per maand
De afdeling schoonmaak is op zoek naar nieuwe schoonmaaktalenten. Enthousiast en wil je bij ons aan de slag als medewerker schoonmaak? Hier kom je te werken.
Loenen aan de Vecht
Als medewerk(st)er schoonmaak verzorg je zelfstandig de schoonmaak van de algemene ruimtes, toiletten en lokalen. Je bent op zeer korte termijn beschikbaar.
Het betreft een parttime functie (maandagochtend 3 uur en zaterdagochtend 3 uur). Kom jij ons sterren team versterken als Schoonmaakmedewerker in City?
Als Hulpkracht Schoonmaak zorg je voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs)ruimtes en het terrein. De plek waar collegas je vrienden worden.
Als Medewerker Schoonmaak werk je snel en soepel. De plek waar collegas je vrienden worden.. Jumbo City, niet zomaar een winkel! Wat ga je eigenlijk doen?