Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak in Leiden

Pagina 1 van 768 vacatures
Wat ga je doen als Medewerker schoonmaak op de afdeling schoonmaak & textiel? Ben jij onze nieuwe Medewerker schoonmaak voor de afdeling schoonmaak & textiel in…
€1.556 - €2.153 per maand
De belangrijke schakel in de dagelijkse huishoudelijke taken. 'Ik vind het prettig om in een opgeruimd en schoon huis te wonen, kan jij daarvoor zorgen?
Je bent flexibel en hebt een dienstverlenende instelling. Kom jij ons helpen om ons wellness resort schoon te houden? Je rapporteert aan je leidinggevende.
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Leiden! Je verricht huishoudelijke taken bij cliënten thuis…
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€10,94 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
€2.106 per maand
Je wilt een dynamische werkomgeving, in een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat.
€10,94 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.
Als Housekeeping Medewerker heb je een parttime baan. Houd jij ook zo van de frisse geur van net gewassen beddengoed? Kom ons versterken in de huishouding!