Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 855 vacatures
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Hilversum en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€10,94 - €12,49 per uur
Jij bent als een spons en wilt alles leren over schoonmaak. We merken dat er behoefte is aan een partij die het anders doet in de schoonmaak.
Vue
Hilversum
Dagelijkse verzorging van de algehele schoonmaak van de bioscoopzalen, de foyers, sanitaire voorzieningen en overige (secundaire-) ruimtes.
€10,76 per uur
Tzorg maakt het aangenaam voor mensen in hun eigen huis. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis…
Thuishulp Woudenberg BV
Gooi
Thuishulp Woudenberg is een dynamische, professionele thuiszorgorganisatie waar de lijnen kort zijn en de medewerkers het verschil maken in de zorg (huishouding…
€10,94 per uur
Als schoonmaak medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het verrichten van diverse dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden te denken aan:
€2.397 per maand
Daarnaast verricht je de voorkomende zorgtaken voor de dagbesteding, maar houd je ook toezicht op de hygiëne en schoonmaak van de in gebruik zijnde ruimtes.
Lijkt een leuke afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Ervaring in de schoonmaak heeft de voorkeur maar hoeft niet; Op de meeste locaties maken wij schoon.
En zelfs om specialistische schoonmaak. Of solliciteer hieronder voor de functie van objectleider schoonmaak. Krijg jij dit voor elkaar?
Onder dagelijkse schoonmaak valt het schoonmaken van kantoren, verkeersruimtes en sanitair. De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de dagelijkse…