Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 954 vacatures
Vaste schoonmaker voor 32 uur. Ben jij fit, enthousiast, gemotiveerd en niet bang om hard te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Rijbewijs B is een pré.
€12,49 per uur
Dan is deze baan als housekeeping medewerker in de schoonmaak wat voor jou! Wil jij werken in de schoonmaak bij het hotel Urban Residences in Rotterdam?
Bergschenhoek
Wij zoeken iemand die blij wordt van mensen helpen, sfeer maken en gastvrijheid. Toevallig doe je dat 32 tot 38 uur bij ons, maar het zit gewoon in je.
Als vakantiemedewerker schoonmaak van diverse Zorginstellingen in de regio Rotterdam verricht je verschillende werkzaamheden.
Voor de schoonmaak van een kantoorpand, gelegen aan de Molenlaan in Rotterdam Hilligersberg, zoeken wij per direct talenten om ons schoonmaakteam te versterken!
Voor de schoonmaak van het kantoor van het bedrijf Sound of Data, gelegen aan de Waalhaven Oostzijde 83 in Rotterdam, zoeken wij per direct een talent om ons…
De locatie en de functie. Voor de locatie Arcadia afdeling de Branding te Rotterdam Hillegersberg zoeken we per september een vaste Huishoudelijk Medewerker (m…
'T Hooghe Water
Capelle aan den IJssel
Reageer dan op onze vacature voor schoonmaakster/-er. Reageer direct via het formulier hieronder met je motivatiebrief, cv en foto.
Voor de schoonmaak van het Zadkine op de Jan Ligthartstraat 250 in Rotterdam-Zuid voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen,…
Carlton Hotel Collection
Rotterdam
Ben je flexibel en vind jij het leuk om ons enthousiaste team parttime of tijdens de zomervakantie te komen versterken, dan ben jij de collega die wij zoeken!