vacatures voor Schoonmaak in Goes

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 147 vacatures
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest…
Ook heb je kennis van de toepassing en bediening van schoonmaak(hulp)middelen. Ga jij graag zelfstandig aan de slag in de huishouding bij onze cliënten?
Weekra Schoonmaak
Goes
Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie medewerker…
€10,80 per uur
Als huishoudelijke hulp in de thuiszorg help je mensen bij hen thuis met het huishouden en schoonmaken. Je maakt tussendoor een praatje, vraagt hoe ze bepaalde…
€10,94 - €12,49 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf; Vind jij het gaaf om met machines te werken? Waarmee jij ons verder brengt.
Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is.
€1.748 - €2.397 per maand
Als medewerker dienstverlening zorg werk je vanuit de huiskamer en heb je de huishoudelijke taken waaronder schoonmaak, bedden opmaken en de maaltijden.
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré); Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
Weekra Schoonmaak
Zierikzee
Als visitekaartje van Weekra ben je betrouwbaar, enthousiast en klantvriendelijk. Verder ben je flexibel inzetbaar en heb je de potentie tot zelfstandig werken.