Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak in Gieten

Pagina 1 van 147 vacatures
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die als Huishoudelijk Medewerker in de Thuiszorg willen werken.
Gemeente Borger-Odoorn
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die als Huishoudelijk Medewerker in de Thuiszorg willen werken.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Assen en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
€10,94 per uur
Ben jij op zoek naar een parttime (bij)baan in de schoonmaak? Wij zoeken enthousiaste medewerkers schoonmaak voor vakantiepark Landal Land van Bartje in Ees.
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré); Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
Vue
Hoogezand
Dagelijkse verzorging van de algehele schoonmaak van de bioscoopzalen, de foyers, sanitaire voorzieningen en overige (secundaire-) ruimtes.
Gemeente Noordenveld
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Noordenveld en omgeving!
€10,94 per uur
Scherp op schoon Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Met werk in de schoonmaak, bij jou in de buurt en een prima salaris zit je goed bij CSU.
€10,94 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. Het park heeft zelfs een Zoover Award 2019 ontvangen en scoort super hoog op Schoonmaak.