Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 486 vacatures
€1.592 - €2.131 per maand
Je hebt ervaring in de schoonmaak. 11 oktober, 2019 Sluit op: Je weet pas hoe een echt thuis voor onze bewoners voelt door goed naar onze bewoners te kijken en…
Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s en bij het leukste schoonmaakbedrijf van Nederland!
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
Movico
Deurne
Je verzorgt het transport, de op- en afbouw, inrichting en schoonmaak van de mobiele faciliteit op locatie en begeleidt onze klant op locatie daar waar nodig.
PSW Zorg en Ondersteuning
Weert
€1.556 - €2.153 per maand
Binnen PSW Wonen heb je nu de mogelijkheid om als huishoudelijk medewerker aan de slag te gaan voor 10-12 uur per week. Wat mag je van ons verwachten?
Als Medewerker Facilities verricht je schoonmaak- en catering werkzaamheden binnen de vestiging, de kantoren en het distributiecentrum.
Toekomst is op zoek naar een nieuwe collega projectmanager. In deze functie geef je leiding aan ongeveer 30 schoonmaakmedewerkers voor ca.
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest…
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Eindhoven en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Als Medewerker Schoonmaak heb je een belangrijke rol in de La Place-beleving van onze gasten. Kan je niet wachten om als Medewerker Schoonmaak bij La Place aan…