Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 676 vacatures
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré). Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Utrecht en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€10,76 per uur
Wij zijn op zoek naar een zorgzame collega die het leuk vindt om nog thuiswonende ouderen in Den Dolder te helpen met het huishouden.
€10,94 per uur
Je zwaait de deur open en stapt met frisse zin naar binnen. Werk van maandag t/m vrijdag van 7.00-10.00 uur bij het Hubrecht Instituut in Utrecht.
€10,94 per uur
Maak de Hogeschool Utrecht in Utrecht schoon, schoner schoonst. Terwijl jij bij de deur staat te wachten, hoor je haar vanuit de verte al roepen.
Accuraat, stressbestendig en snel kunnen schakelen. Voor de antroposofische vestiging Leendert Meeshuis in Bilthoven zoeken wij collega's met lef!
HANOS Utrecht is in 2009 geopend, toen HANOS Nederland de groothandel ISPC overnam. Inmiddels is de groothandel grondig verbouwd en in oktober 2016 heropend.
€1.958 per maand
Het Centraal Bureau beschikt over een aantal vergaderruimtes. Voor het Centraal Bureau zijn we op zoek naar een: Per direct, 8 uur per week.
€10,94 - €12,49 per uur
Dat is iedereen die bij CSU in de schoonmaak werkt. En zodra je start als schoonmaakmedewerker mag je rekenen op een contract voor 10 uur per week binnen de cao…