Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 849 vacatures
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Victoria Schoonmaak B.V.
Beverwijk +8 plaatsen
Ervaring in de schoonmaak is een pre. Voor een van onze objecten in Beverwijk zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor de maandag t/m vrijdag.
Schoonmaker op De Bazaar (10 – 20 uur). Werken bij De Bazaar betekent alles in groot formaat! Om de allergrootste overdekte markt in Europa neer te zetten wordt…
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Beverwijk! Mogelijkheid om zelfstandig te werken a.d.h.v.
Enige ervaring met schoonmaak- en opruimwerkzaamheden, bijvoorbeeld in een restaurant, op een terras, een keuken. Ben jij klaar voor deze bijbaan?
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Krommenie en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
€1.715 per maand
Kun jij in onderstaande functie JOUW talent kwijt? Woonzorgcentrum Velserduin in IJmuiden is er voor mensen die tijdelijk of permanent 24-uurs zorg, begeleiding…
€10,76 per uur
Het is een pre als je ervaring hebt met schoonmaak werkzaamheden en/of als huishoudelijk medewerker bij cliënten in de thuiszorg.
Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; Lijkt een leuke afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Wij zoeken toppers die ons team kan komen versterken…
Zaan Primair
West-Knollendam
Snel reagerende werkgever
Ben jij een conciërge die weet van aanpakken? Ben jij niet bang om een stofzuiger te gebruiken of een schuurspons te hanteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!