Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak in Asten

Pagina 1 van 493 vacatures
Je bent flexibel en hebt een dienstverlenende instelling. Aantal uren en dagen in overleg tijdens jouw sollicitatiegesprek. Je kan goed zelfstandig werken.
Voor de schoonmaak van een basisschool voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals stofwissen, moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair, etc. Dat doe je…
De bijbaan als Hulpkracht Schoonmaak op alle parken van Landal is kort samen te vatten: Werkervaring of een afgeronde opleiding is echt niet nodig voor deze…
€12,03 per uur
Ervaring in de schoonmaak en met leidinggeven is een pré; Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman / voorvrouw met ervaring in de schoonmaak.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Medewerkers Schoonmaak: Als Medewerker Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
€12,49 per uur
Wil jij werken in de schoonmaak bij Conferentiehotel Kapellerput in Heeze? Dan is deze weekendbaan als housekeeping medewerker in de schoonmaak wat voor jou!
Je bent als Service Employee Schoonmaak een onderdeel van het Pathé team. Als Service Employee Schoonmaak draag jij bij aan een schone omgeving van de bioscoop.
Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré). Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf;
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Eindhoven en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Accres HR solutions
Asten
€1.500 - €2.000 per maand
Je hebt affiniteit met de schoonmaak. Een parttime functie voor langere tijd voor ongeveer 10 tot 12 uur per week. Flexibel in te delen werktijden.