Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 870 vacatures
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
Schoonmaakunie
Amsterdam
Ruime ervaring in de schoonmaak is een pré. Je zorgt voor een kwalitatief goede schoonmaak én een goede relatie. Naar de klanten reis je op eigen gelegenheid.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Amsterdam en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Amsterdam
Schoonmaken, Schoonmaker, Schoonmaak, Parttime, Ziekenhuis. Een salaris volgens de cao voor schoonmaak en glazenwasserij. Waarmee jij ons verder brengt.
Jaap Eden
Amsterdam
De medewerker schoonmaak is in staat om veilig te werken in het algemeen binnen de gestelde veiligheidsvoorschriften. Solliciteer nu en begin direct!
Amsterdam
€1.974 - €3.128 per maand
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Je krijgt voldoende handvaten om dit te kunnen doen.Daarnaast krijg je een…
Oostzaan
€1.616 - €2.287 per maand
En het is belangrijk dat onze sanitaire ruimtes en de keukens wekelijks een goede schoonmaak krijgen. Je weet wat er speelt als het gaat om de schoonmaak en de…
Voor een middelbare school in Amstelveen zijn wij op zoek naar meerdere schoonmaakkrachten. Betreft werkzaamheden van maandag tot en met vrijdag tussen 16.30 en…
Schiphol
€12,26 - €14,54 per uur
Een goed salaris volgens de cao voor Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf vanaf 22 jaar ligt het salaris tussen de €12,26 en €14,54 bruto per uur, afhankelijk…
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Amsterdam! Mogelijkheid om zelfstandig te werken a.d.h.v.