Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak in Amsterdam

Pagina 1 van 938 vacatures
Schoonmaakunie
Amsterdam
Ruime ervaring in de schoonmaak is een pré. Je zorgt voor een kwalitatief goede schoonmaak én een goede relatie. Naar de klanten reis je op eigen gelegenheid.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Amsterdam en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€10,94 - €12,49 per uur
Jij bent als een spons en wilt alles leren over schoonmaak. We merken dat er behoefte is aan een partij die het anders doet in de schoonmaak.
€10,76 - €13,45 per uur
Ben je opzoek naar een flexibele, zelfstandige baan? Kom dan werken als huishoudelijk medewerker in Amsterdam! Mogelijkheid om zelfstandig te werken a.d.h.v.
€1.974 - €3.128 per maand
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Je krijgt voldoende handvaten om dit te kunnen doen.Daarnaast krijg je een…
€10,94 - €12,49 per uur
Ben jij op zoek naar een bijbaan in het weekend en heb je ervaring in de schoonmaak? Tussen de €10,94 en €12,49 bruto per uur, afhankelijk van het aantal…
€10,94 - €12,49 per uur
Voor de schoonmaak op een kantoor zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring…
€12,49 per uur
Een contract voor nader (in overleg) te bepalen aantal uren per week. Ervaring in de schoonmaak is een pré, geen must. Woonachtig is in de regio Amsterdam.
Bas Looman
Amsterdam Centrum
€10,94 per uur
Zowel fulltime als parttime mogelijk! De opdrachtgever staat bekend om het bieden van hoge service kwaliteit. Zij hechten veel waarde aan een positieve beleving…