Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 984 vacatures
Vind jij het fijn om mensen bij jou in de buurt de tijd en aandacht te geven die ze verdienen en wil jij werken op dagen en tijden die jou uitkomen?
€2.131 per maand
Als medewerker schoonmaak werk je meest tussen 8.00 en 14.00 uur. Je hebt ervaring in de schoonmaak en hebt kennis van schoonmaakprogramma’s en…
Voor de schoonmaak van een gezondheidscentrum voer je verschillende werkzaamheden uit, zoals: Dan zijn wij voor de vacature van Schoonmaak medewerker op zoek…
Amsterdam-Zuidoost
Wij zoeken een Medewerker Schoonmaak en Facilitair (minimaal 10 uur per week). Vind jij het belangrijk dat onze gasten schoon en veilig kunnen genieten van onze…
Een salaris volgens de cao voor schoonmaak en glazenwasserij. Ben jij die doortastende voorwerker schoonmaak bij Hago Zorg? Waarmee jij ons verder brengt.
Wij zoeken een Medewerker Schoonmaak (20-30 uur per week). Als Medewerker Schoonmaak volg je ons schoonmaakplan en de hygiëne richtlijnen zodat jij schoon en…
€10,76 per uur
Bijbaan, Amstelveen, parttime, per direct. Zoek jij een leuke bijbaan of wil je gewoon geld verdienen en iets betekenen voor een ander?
€12,49 per uur
Een contract voor nader (in overleg) te bepalen aantal uren per week. Ervaring in de schoonmaak is een pré, geen must. Woonachtig is de regio Amstelveen.
€10,83 - €12,37 per uur
Jij bent als een spons en wilt alles leren over schoonmaak. We merken dat er behoefte is aan een partij die het anders doet in de schoonmaak.
€12,75 per uur
Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in Amsterdam en omgeving? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in!