Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 278 vacatures
€2.153 per maand
Aveleijn behoudt zich het recht voor om de vacature vroegtijdig te sluiten indien het aantal reacties hiertoe aanleiding geeft. Hoe ziet de procedure eruit?
Kom ons team versterken en word Medewerker Schoonmaak Zwemparadijs bij het leukste hotel van Nederland! Ambulant of parttime 12-20 uur per week.
€10,94 - €12,49 per uur
Voor de schoonmaak in o.a. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de schoonmaak CAO, op basis van je ervaring ligt het volwassen uurloon tussen €10,94 en €12,49.
Kader
Almelo
Wij zijn voor ons kantoor in Almelo op zoek naar een schoonmaak medewerker voor in elk geval 4 uur per week. Ben jij een opgeruimd en fris en fruitig type?
Frisgewassen lakens, een glanzend gedweilde vloer, een streeploze spiegel, de geur van wasmiddel en blinkend schone ramen. 15 tot 20 uur per week.
Deze kwaliteiten zoeken wij in onze Hulpkrachten Schoonmaak: Als Hulpkracht Schoonmaak zorg jij graag voor het schoonhouden van de winkel, (bedrijfs) ruimtes en…
Ervaring in een soortgelijke functie. Als schoonmaakmedewerker voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op de naleving van de hygiëne- en kwaliteitsprocedures…
De afdeling Housekeeping bestaat uit manager Paula Sogtoen, vijf eerste medewerkers waaronder Monica, 13 tweede medewerkers en 70 medewerkers schoonmaak.
Ervaring in de schoonmaak is mooi meegenomen; Lijkt een leuke afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Op een school in Almelo maak jij samen met je team de…
Salaris volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Wij zijn op zoek naar specialisten om ons team in Twente te versterken.