Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schoonmaak Medewerker in Haarlem

Pagina 1 van 327 vacatures
€2.327 per maand
Voor onze afdeling 'Bijzondere Schoonmaak' zijn wij op zoek naar 2 medewerkers die stevig in de schoenen staan en van aanpakken weten. Over het Leger des Heils.
Die betrokkenheid strekt zich ook uit naar onze medewerkers. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen.
Rentoclean
Haarlem
Als schoonmaakmedewerk(st)er word je ingezet op verschillende locaties in Haarlem en omgeving. Denk hierbij aan kantoorruimtes, medischcentra, hotel, etc..
Een werkomgeving waarin jij als medewerker centraal staat; Een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (is een pré); Ben je méér dan een schoonmaker:
Fioretti College, Hillegom
Hillegom
€1.709 - €1.991 per maand
Hebt bij voorkeur ervaring in de schoonmaak. Dankzij jou kunnen onze medewerkers en leerlingen werken en leren in een schone omgeving.
€10,84 per uur
Schoonmaak Medewerker Center Parcs Zandvoort (€10,84 bruto per uur). Wil je een kleine impressie van wat werken bij de Schoonmaak inhoudt?
Schoonmaakunie
Amsterdam
Ruime ervaring in de schoonmaak is een pré. Als medewerker van Schoonmaakunie krijg je binnen Amsterdam verschillende vaste klanten.
Jaap Eden
Amsterdam
De medewerker schoonmaak is in staat om veilig te werken in het algemeen binnen de gestelde veiligheidsvoorschriften. Solliciteer nu en begin direct!
Halfweg
Als medewerk(st)er schoonmaak verzorg je zelfstandig de schoonmaak van de algemene ruimtes en toiletten. Voor een speelhal in Amsterdam zijn wij op zoek naar…
Schiphol
€12,26 - €14,54 per uur
Je weet als geen ander medewerkers te motiveren en te coachen zodat medewerkers ervoor zorgen dat het werk naar verwachting wordt uitgevoerd.