Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 138 vacatures
Als schilder zal jij je bezighouden met de volgende schilder werkzaamheden: Een goed salaris (conform schilder cao). Herken jij jezelf in dit profiel?
Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders; Je bent een gepassioneerd schilder met oog voor detail; Wat vragen we van je?
Bij voorkeur enige werkervaring als schilder. Voor deze vacature in de regio Apeldoorn zoekt Get Work een schilder die zijn hand niet omdraait voor schilderen,…
Werkreturn De Vallei
Ede
Wat ga je doen als Allround timmerman? Ben jij een Allround vakman die verantwoordelijk kan zijn voor wisselende werkzaamheden? Dan is dit voor jou!
Je bent een gepassioneerd schilder met oog voor detail; Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als schilder; Wat vragen we van je?
jobs 4 builders
Ede
In de regio van Ede hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw of renovatie en onderhoud.
Al ruim 15 jaar bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Ben jij een ervaren Betonreparateur? Wat vragen we van je?
Al ruim 15 jaar bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Wat vragen we van je?
€2.150 - €2.600 per maand
Een tegelzetter leerling voor onze vacature in Arnhem. Werk jij met veel plezier in de bouw, heb jij een opleiding gedaan als tegelzetter of werk jij als…
Impact Personeel
Arnhem
Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Arnhem-Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar ervaren stukadoors. Rijbewijs B en eigen vervoer is een pré;