Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 375 vacatures
Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders; Je bent een gepassioneerd schilder met oog voor detail; En jij bent degene die kleurt.
Van Lochem Nederland
Den Haag
Gemotiveerde, enthousiaste en deskundige collega’s. Je bent collegiaal en een teamplayer. Woonachtig in de omgeving van onze betreffende vestiging.
Je bent in het bezit van een vakopleiding als schilder. Wij zijn op zoek naar een schilder voor een leuke opdrachtgever in Gouda. Je bent een harde werker.
Tijd voor lunch, daarna rij je door naar de winkel op de zuidas om daar samen met een schilder te bepalen welke muren een verse laag verf nodig hebben.
€2.300 - €3.300 per maand
Afhankelijk van de opdracht bestaat je werk uit het schilderen van kantoren, flats, grachtenpanden en eengezinswoningen. Vast en ook nog eens leuk werk!
Ben jij een gemotiveerde zelfstandige schilder? Wat zoeken we in een schilder? Wat ga je doen als zelfstandig schilder? Ook is een VCA diploma belangrijk.
Al ruim 15 jaar bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders. Ben jij dé Timmerman die energie krijgt van het realiseren van…
Met een luisterend oor, een arm om iemand heen, samen koken, samen de was doen, samen tuinieren, schilderen, lachen, huilen en begeleiden.
Jan Snel
Montfoort
Als schilder ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van schilderwerkzaamheden aan de flexibele bouwsystemen.
Alphen aan den Rijn +8 plaatsen
€2.400 - €3.400 per maand
Wij zijn op zoek naar een assistent schilder die onze zelfstandige schilders kunnen ondersteunen en het vak kunnen leren van onze zelfstandige schilders.