Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 250 vacatures
KSS & Noord
Almere
We willen de beste Onderhoud Schilder die er is. Je hebt ervaring als schilder in de bouw en/of woningen. Als schilder werk je via ons voor woningcorporaties,…
Flex Nijkerk
Nijkerk
Voor een stukadoorsbedrijf zoeken wij een spackspuiter / Schilder Buiten het Spackspuiten ben je ook inzetbaar voor andere werkzaamheden zoals het helpen van de…
Je hebt een achtergrond in de schilders- en/of vastgoedonderhoudsbranche. Voor een gerenommeerde opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren Projectleider.
KSS & Noord
Almere
Wij zijn van alle markten thuis, van gevelonderhoud tot schilderen en van schoonmaak tot verhuizingen. Werken bij KSS & Noord. Het is goed werken hier.
€2.500 - €3.500 per maand
Zowel ZZP’ers, als schilders die in loondienst willen zijn welkom! Wat jij precies moet hebben om als Zelfstandig schilder bij ons aan de slag te kunnen:
€2.871 per maand
Er is de afgelopen 2 jaar veel ontwikkeld voor de bewoners van de psychiatrische afdelingen zoals theatergroep, groepsgym, yoga, open atelier waar de bewoners…
Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders. Al ruim 15 jaar bemiddelen we timmerlieden, schilders, betonreparateurs en houtrotsaneerders.
€2.100 - €2.600 per maand
Wij zijn per direct op zoek naar een Schilder. Jij, als vakbekwame en ervaren Schilder hebt minimaal 5 jaar ervaring in het schildersvak. En waar we op hameren.
Een zeer goed salaris conform schilders cao. Kun jij mensen aansturen en motiveren? Dan zijn we op zoek naar jou! Hoe ziet het bedrijf eruit?
Rutges
Amsterdam
Aantal jaar ervaring als schilder. Diploma gezel schilder niveau 3 (BBL of BOL) of vergelijkbaar. Ook in de winter hebben we voldoende werk voor je, want dan…