Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Schilder

Pagina 1 van 1.770 vacatures
Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders; Voor langdurige projecten in de omgeving van Enkhuizen zijn wij op zoek naar ervaren Schilders die…
KBK Bouwgroep
Amsterdam
Ben jij de schilder die wij zoeken voor de realisatie van onze projecten? Voor de uitbreiding van onze afdeling Projectmatig Onderhoud zijn wij op zoek naar een…
€14 per uur
Werken op ladders, steigers en in hoogwerkers is voor jou geen probleem. Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid dit te halen.
GoodWorkPeople
Etten-Leur
Als schilder ben je bij GoordWorkPeople werkzaam voor verschillende opdrachtgevers uit onder meer de woningbouw, renovatie, verbouw en het vastgoedonderhoud.
Rotterdam Kralingen-Crooswijk
€1.200 - €1.900 per maand
Afgeronde opleiding tot schilder is een Pre; Wij zijn voor in de regio Rotterdam op zoek naar een Leerling Schilder. Daarnaast ben jij bezig met het volgende:
Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders; Zonder schilder kan geen gebouw worden opgeleverd. Het schildersvak is het échte vak.
Detachering Direct
Eersel
Je hebt recente en aantoonbare ervaring als Schilder (particulier onderhoud). Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Neem dan contact met ons op.
€2.200 - €3.100 per maand
Naast dat wij een enthousiaste Zelfstandig schilder zoeken waarvan schilderen echt zijn/haar passie is, vragen wij ook het volgende:
€2.100 - €3.500 per maand
Je bent in het bezit van een schilders diploma of aantoonbare ervaring; Wat jij nodig hebt om als Schilder bij ons aan de slag te kunnen:
DusDoen
Meppel
100% vakwerk, flexibiliteit en de wensen van de klant staan centraal bij onze opdrachtgevers. Met oog voor detail en kennis van de producten stel jij de klant…