vacatures voor Sandd in Zeist

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Bedrijf
Pagina 1 van 75 vacatures
Utrecht West
€9,44 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Ben jij een vroege vogel, die de middag liever vrij heeft? Ook zorg je voor een schone werkplek.
Nieuwegein
Dan is postsorteerder bij Sandd jouw nieuwe baan! Als postsorteerder bij Sandd in Nieuwegein werk jij in de late uurtjes. Wat vragen we van je?
Utrecht
€2.000 - €2.100 per maand
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Uiteraard zorg je ervoor dat de bezorgers met plezier bij Sandd blijven werken, relatiebeheer is daarin erg belangrijk!
€9,44 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. Word dan postbezorger bij Sandd in AMERSFOORT Neptunusplein! "Waar een wil is, is Sandd.". Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan?
Nieuwegein
€9,76 per uur
Als chauffeur/postsorteerder ben jij het visitekaartje van Sandd. Dan is Chauffeur / Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe fulltime baan! Wat vragen we van je?
Utrecht West
€9,44 per uur
Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van een vast aantal uur per week? Dan ben jij onze Postbezorger Plus!
€9,65 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Sandd is per direct op zoek naar postbezorgers die ons bezorgteam gaan versterken.
€9,65 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Sandd is per direct op zoek naar zaterdagkrachten die ons bezorgteam gaan versterken.
€9,77 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. Een uitdagende nieuwe fulltime functie binnen Sandd: Doorgroeimogelijkheden binnen Sandd (Hoofdbezorger, Teamleider, Coördinator…
Hilversum
€9,44 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in HILVERSUM Boomberg! Werken in een andere buurt kan ook.

We hebben 65 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden