Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf

vacatures voor Sandd in Rotterdam

Pagina 1 van 155 vacatures
Schiedam
€9,32 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Ben jij een vroege vogel, die de middag liever vrij heeft? Ook zorg je voor een schone werkplek.
€9,44 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. Word dan postbezorger bij Sandd in ROTTERDAM Lombardijen! "Waar een wil is, is Sandd.". Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan?
€9,44 per uur
Rijd jij al jaren schadevrij? Is veilig en efficiënt rijden voor jou vanzelfsprekend? En ben je op zoek naar een leuke parttime baan?
Schiedam
€9,89 per uur
Als chauffeur/postsorteerder ben jij het visitekaartje van Sandd. Dan is Chauffeur / Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe fulltime baan! Wat vragen we van je?
€9,77 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. Een uitdagende nieuwe fulltime functie binnen Sandd: Doorgroeimogelijkheden binnen Sandd (Hoofdbezorger, Teamleider, Coördinator…
€9,65 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Sandd is per direct op zoek naar postbezorgers die ons bezorgteam gaan versterken.
€9,65 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Sandd is per direct op zoek naar zaterdagkrachten die ons bezorgteam gaan versterken.
Den Haag
€9,44 per uur
Wil je de flexibiliteit van het werk als postbezorger, maar wel met de zekerheid van een vast aantal uur per week? Dan ben jij onze Postbezorger Plus!
Berkel en Rodenrijs +5 plaatsen
€9,44 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Word dan vakantie postbezorger bij Sandd in BERKEL EN RODENRIJS Bloemenbuurt!

We hebben 146 vacatures, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, niet afgebeeld. Om deze aanvullende resultaten te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacatures.

» Plaats je cv - In enkele seconden