vacatures voor Sandd in Houten

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 225 vacatures
€1.800 - €2.000 per maand
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Een uitdagende baan in het gezelligste team van Sandd; Wat ga je doen als administratief medewerker?
€9,44 per uur
Sandd is een uniek bedrijf. "Waar een wil is, is Sandd.". Word dan postbezorger bij Sandd in HOUTEN Oude Dorp! Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan?
Utrecht West
€9,44 per uur
Dan is Sorteerder bij Sandd jouw nieuwe parttime baan! Ben jij een vroege vogel, die de middag liever vrij heeft? Ook zorg je voor een schone werkplek.
Dan is postsorteerder bij Sandd jouw nieuwe baan! Als postsorteerder bij Sandd in Nieuwegein werk jij in de late uurtjes. Wat vragen we van je?
Utrecht West
€9,44 per uur
Vind jij het leuk om pallets met post gereed te maken voor transport en de bussen zo efficiënt mogelijk te laden? En ben je op zoek naar een parttime baan?
Utrecht West
€9,44 per uur
Rijd jij al jaren schadevrij? Is veilig en efficiënt rijden voor jou vanzelfsprekend? En ben je op zoek naar een leuke parttime baan?
€2.700 - €3.500 per maand
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Wat ga je doen als Manager Bezorging? Als Manager Bezorging ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren…
€2.600 - €2.800 per maand
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Een Relatiebeheerder direct mail bij Sandd is klantgericht en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Zorg jij ervoor dat je medewerkers met plezier bij Sandd werken? Wat ga je doen als Teamleider Transport in Utrecht?
€2.200 - €2.400 per maand
Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Een Relatiebeheerder bij Sandd is klantgericht en kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.