Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Samen in De Zorg in Haarlem

Pagina 1 van 55 vacatures
Zo zal de ene cliënt volledige zorg nodig hebben, de andere volledige zorg thuis en weer een ander gedeeltelijke zorg. Dan zoekt Samen in de Zorg jou!
Een relevante opleiding richting zorg (MMZ, SPW, SPH). Samen zorgen wij dat jij op de juiste plek en met veel plezier en kennis naar jouw werk gaat.
Een afgeronde HBO opleiding richting zorg & welzijn (SPH, MWD, Social Work); Hoe ziet jouw dag eruit als een HBO Persoonlijk Begeleider?
Voor een mooie organisatie in de omgeving van Haarlem is Samen in de zorg op zoek naar een senior/coördinerend begeleider voor 2 verschillende huizen.
In de functie als persoonlijk begeleider zal jij je bezighouden met het begeleiden van cliënten met een licht en matig verstandelijke beperking.
De organisatie biedt zowel zorg intra- als extramuraal. Dit kan zowel kortdurig- als langdurige zorg zijn. Jij houdt je bezig met het coördineren van de zorg;
Het continu verbeteren en vernieuwen van de zorg staat centraal. Voor de functie van Verzorgende IG op een somatische afdeling is het belangrijk dat jij, net…
Je hebt een afgeronde MBO3/4 of HBO opleiding richting de zorg (voorkeur voor verpleging); In de functie als begeleider EMB zal je werken met cliënten die zowel…
Samen in de Zorg gaat graag samen met jou in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en ambities zijn. Wat ga je doen als begeleider LVB?
Wij bieden een breed netwerk aan van organisaties in de zorg en opleidingsinstanties waardoor je een ruime keuze in passende functies krijgt;