Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9.879 vacatures
Rotterdam Centrum
Als Sales Advisor ben jij, samen met jouw team, de kracht van JD Sports. Met jouw effort zorg je voor een strakke winkel die er strak uitziet volgens de JD…
Zorg jij ervoor dat de winkel altijd goed is aangevuld. Zorg jij, samen met jouw collega’s, ervoor dat de winkel er altijd helemaal top uitziet.
Vaste schoonmaker voor 32 uur. Ben jij fit, enthousiast, gemotiveerd en niet bang om hard te werken? Je werkt samen met een gezellige collega, da's leuk!
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen!
MVGM
Rotterdam
Een koppel gaat samen hun eerste huis huren. Verder zorg je ervoor dat iedereen geïnformeerd is en blijft over de ontwikkelingen van het huurdersproces.
Als Verkoopmedewerker maak je samen met jouw collega’s… De vrijheid om met jouw collega’s te zorgen dat klanten graag terugkomen naar jouw ICI PARIS XL-winkel.
€12,49 per uur
Wil jij werken als housekeeping medewerker bij een van… Samen met je collegas zorg je ervoor dat de gasten zich welkom voelen en een prettig verblijf hebben.
€1.791 - €2.662 per maand
Samen met je collega’s maak jij het verschil voor onze patiënten! Met elkaar zorgen wij dat onze patiënten de best mogelijke zorg en begeleiding krijgen.
€3.376 per maand
Tevens zorg je voor productiemiddelen rekening houdende met veiligheid, kwaliteit, Arbo en milieu. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620…
Gemeente Capelle aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
€5.520 per maand
SAMEN HET VERSCHIL MAKEN IN CAPELLE,. WELKE KWALITEITEN ZET JIJ IN? Unithoofd Maatschappelijke Zorg en Participatie. Unit Maatschappelijke Zorg en Participatie.