vacatures voor Sales Verkopen in Arnhem

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 161 vacatures
VERKOPEN VAN HAPJES EN DRANKJES. Vanaf de bovenste verdieping van Pathé Arnhem kun je genieten van een prachtig uitzicht over de stad.
Duiven
Juiste keuken verkopen is een heel proces: Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales keukens) onderaan deze pagina! Dan is dit je baan!
Levi Strauss & Co./Gebr. Coster bv
Arnhem +1 plaats
Als Sales Stylist bij Levi Strauss & Co./Gebr. Gaat zelfverzekerd te werk bij het verkopen van onze producten en het aanspreken en helpen van klanten.
De sales successen die daaruit voortvloeien, vier je graag. Die kijken graag op hun beurt ook de kunst van het verkopen van jou af. Jij brengt dit met je mee!
Duiven
Juiste keuken verkopen is een heel proces: IKEA biedt jou een opleiding waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA keukens;
De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het verkopen van auto’s aan zakelijke klanten en bestaat uit meer dan 30 accountmanagers verdeeld over twee locaties…
De afdeling Sales is verantwoordelijk voor het verkopen van auto’s aan zakelijke klanten en bestaat uit meer dan 30 accountmanagers verdeeld over twee locaties…
Duiven
Zijn op zoek naar enthousiaste collega’s voor de afdelingen Sales, IKEA Food, Logistiek en Customer Relations. WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN.
Je zult al snel ervaren dat het vak van Audicien de ideale combinatie is tussen service, sales en techniek. Welkom bij het Beter Horen Traineeship!
LabResources
Ede
€3.000 - €3.100 per maand
Heb jij uitgesproken sales kwaliteiten? Oplossingen per klant uitwerken op maat en deze tevens verkopen aan de klant. Wil jij expert worden (of ben je dat al?).