Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Sales Verkopen

Pagina 1 van 3.539 vacatures
€2.000 - €2.500 per maand
Je zal beginnen op de afdeling Sales Woonkamers. Je start op de werkvloer om onze IKEA-producten te verkopen. Je hebt aantoonbare affiniteit met leidinggeven en…
ANVA
Amersfoort
€75.000 per jaar
Ervaring met het verkopen van IT-oplossingen; Zin om vanuit een marktleider positie prachtige, nieuwe producten bij klanten te verkopen en onze klanten van de…
Die een topscorer wil zijn in verkoop en relatiebeheer? Die als geen ander ons brede speelgoedassortiment weet te verkopen? Kom jij ons team versterken?
Wij zijn op zoek naar getalenteerde profielen om onze teams uit te breiden en ons merk verder te ontwikkelen: Aandachtig te zijn voor details :
A VINDT B
Maarssen
Een superleuk bedrijfje, wat je helemaal alleen kunt doen, maar zeker daar ook mensen achter kunt zetten die je helpen met de verkoop.
NTI
Leiden
€2.050 per maand
Het Cursus team maakt onderdeel uit van een afdeling waar ruim twintig collega's werken die allerlei opleidingen en cursussen verkopen.
De sales successen die daaruit voortvloeien, vier je graag. Die kijken graag op hun beurt ook de kunst van het verkopen van jou af. Jij brengt dit met je mee!
Levi Strauss & Co./Gebr. Coster bv
Rotterdam +1 plaats
Als Sales Stylist bij Levi Strauss & Co./Gebr. Gaat zelfverzekerd te werk bij het verkopen van onze producten en het aanspreken en helpen van klanten.
Bij de Sales Academy krijg je meteen een oud Sales Academy-deelnemer als mentor toegewezen. Aantoonbare affiniteit hebt met sales; 70% learning on the job.
CPM NL
Den Haag
€1.800 - €2.000 per maand
Vervolgens krijg je de kans om een cashless systeem in te verkopen op locatie, een mooie kans om je sales te ontwikkelen! Een goede investering in jezelf.