vacatures voor Saffier De Residentiegroep

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 80 vacatures
€1.748 - €2.397 per maand
Saffier heeft ook een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Over ruim één jaar gaan wij de bewoners van De Lozerhof begeleiden in de verhuizing naar een…
€2.669 per maand
En dat wordt gezien, want Saffier heeft oog voor jou. Dankzij jou krijgen de bewoners in WoonZorgPark Loosduinen de beste zorg die zij nodig hebben.
Daarnaast ben je verzekerd via Saffier. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor Saffier. Niet voor niets heb ook jij je steentje bijgedragen aan de zorg-…
€3.154 per maand
Dankzij jou vinden enthousiaste vrijwilligers de weg naar Saffier en waardoor onze bewoners kunnen genieten van extra aandacht.
€2.397 per maand
Uitgangspunt hierbij is de empathisch directieve benadering, een door Saffier ontwikkelde methode om mensen met Korsakov zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
€3.582 per maand
De behandeldienst van Saffier kent een enthousiaste groep diëtisten. Saffier is als potential aangesloten bij Topcare voor GRZ cliënten en cliënten met Korsakov…
€13,62 per uur
WoonZorgPark Loosduinen is een zorgcentrum met aanleun-, één- en tweekamerappartementen en allerlei voorzieningen die ook voor de wijk toegankelijk zijn.
€2.669 per maand
En dat wordt gezien, want Saffier heeft oog voor jou. Dankzij jou krijgen de bewoners in WoonZorgPark Loosduinen de beste zorg die zij nodig hebben.
€2.469 - €3.582 per maand
Saffier heeft ook een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Swaenehove is een levendig en gezellig WoonZorgPark in de wijk Leyenburg.
€3.582 per maand
Saffier is als potential aangesloten bij Topcare voor GRZ cliënten en cliënten met Korsakov. De behandeldienst van Saffier bestaat onder andere uit een…