Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Dienstverband

vacatures voor Rivas Zorggroep in Sliedrecht

Pagina 1 van 69 vacatures
Het Beatrixziekenhuis hoort bij Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg. Jij luistert goed naar de wensen van de patiënt!
Rivas Zorggroep levert ziekenhuiszorg in het Beatrixziekenhuis, een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam. Daarom wil jij dit doen.
Je realiseert een herkenbare, laagdrempelige, telefonische ingang voor Rivas Zorggroep. Je weet bij elke vraag de juiste medewerker en/of afdeling binnen Rivas…
Jij wilt er echt zijn voor de bewoner! Als assistent wonen en welzijn heb je intensief contact met de bewoners. Je ondersteunt de bewoners bij de maaltijd.
Jij maakt het verschil met persoonlijke aandacht! Met jouw zorg lever je een bijdrage aan de kwaliteit van leven van de cliënten.
Je werklocatie is gevestigd in het Managementcentrum op de hoofdlocatie van Rivas Zorggroep aan de Banneweg te Gorinchem. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Rivas wijkverpleging levert de professionele zorg in het Hospice. Wijkverpleging vol aandacht en afwisseling. Persoonlijk contact is voor jou belangrijk!
De vakgroep anesthesiologie levert medisch specialistische zorg in het Beatrixziekenhuis Gorinchem, onderdeel van ketenorganisatie Rivas Zorggroep.
Rivas Zorggroep biedt als innovatieve ketenorganisatie kwalitatieve en veilige ziekenhuiszorg, woon- en verpleeghuiszorg, wijkverpleging en jeugdgezondheidszorg…
Een zorgregisseur bij Rivas Zorggroep: Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten; Voor extra taken wordt je i.o.m.