vacatures voor Rijkswaterstaat Corporate Dienst

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 10 vacatures
€5.559 per maand
Zo help je Rijkswaterstaat communicatiever te maken en draag je bij aan een sterke corporate identiteit. Als senior adviseur corporate communicatie kan jij dat…
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat/Rijksw...
Den Haag
Rijkswaterstaat Corporate Dienst (RWS CD). De Corporate Dienst (CD) van Rijkswaterstaat vervult een prominente rol in de bedrijfsvoering van Rijkswaterstaat.
€4.313 per maand
Je bent proactief en denkt mee met de eenheid Klant & Services, het organisatieonderdeel de Corporate Dienst en Rijkswaterstaat als geheel.
€5.559 per maand
De werkzaamheden van Rijkswaterstaat zijn complex. Kennis en ervaring deel je actief binnen Rijkswaterstaat. Om continu aan de hoge standaarden te voldoen, zijn…
Werken voor Nederland
Utrecht
Je bent proactief en denkt mee met de eenheid Klant & Services, het organisatieonderdeel de Corporate Dienst en Rijkswaterstaat als geheel.
€5.559 per maand
Binnen de Corporate Dienst, afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling (IVO) wordt de voorbereiding van de realisatie door de ICT leverancier van RWS…
€3.885 per maand
Het organisatieonderdeel Corporate Dienst levert excellente bedrijfsvoeringdiensten voor Rijkswaterstaat, andere Rijksonderdelen en partners buiten het Rijk.
Het doel van onze afdeling is samen met de klant te werken aan excellente producten en diensten voor een duurzame leefomgeving.
Onze opdrachtgevers zijn TenneT, Stedin en andere netbeheerders, ProRail, NS Stations, Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten,…
Tot haar opdrachtgevers behoren onder andere ProRail, Rijkswaterstaat, regionale vervoersbedrijven, aannemers, provincies en gemeenten.
» Plaats je cv - In enkele seconden