Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 111 vacatures
€2.871 per maand
Respect biedt een zelfstandige functie bij een ambitieuze organisatie. Respect Zorg gaat op korte termijn over naar het systeem Nedap Ons.
Er werken bij Respect al ongeveer 700 medewerkers. 06-51322942 Ga ook naar de website van Respect voor meer informatie. Het strand is nooit ver weg!
Siloah
Tricht
Siloah is onderdeel van Zorggroep Sirjon. Ons dagactiviteitencentrum wil deze mensen zoveel mogelijk zinvolle dagbesteding bieden met respect voor elkaar en de…
Respect biedt uitstekende en vooral persoonlijke zorg. Ook dan gaan we graag met jou in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden die Respect biedt.
Respect tonen voor cliënten en gasten. Voor het Zorghotel in Roermond zijn wij op zoek naar een groep. Zelfstandige vrijwilligers, die het leuk vinden om nieuwe…
€3.582 per maand
06-51322942 Ga ook naar de website van Respect voor meer informatie. Respect biedt jou een zelfstandige functie bij een ambitieuze organisatie.
€2.669 per maand
Ga naar werkenbijrespect.nl voor meer informatie over Respect. Respect verleent zorg in Scheveningen en in een aantal wijken van Den Haag.
Woensdag van 11.00 – 13.00 uur of van 11.00 –. Praatje maken met de gasten; Tafels dekken, eten serveren en opruimen; Om kunnen gaan met oudere mensen en met.
Invoelend vermogen en respect voor emoties van de gast en hun naasten. 4 tot 24 uur Hospice De Spreng. Hospice De Spreng in Beekbergen biedt zorg aan mensen in…
Alle dagdelen mogelijk, in overleg met bewoner. Op bezoek gaan bij bewoner. Praatje maken en kopje koffie drinken. Om kunnen gaan met ouderen.