vacatures voor Regiomanager in Eindhoven

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 29 vacatures
Je kunt niet wachten om de stores in te duiken om te zien wat we allemaal al heel goed doen en wat er nog beter kan. Wie jij bent en wat jij kunt.
€3.638 per maand
Een typische dag van een uitvaartverzorger: Het is maandagochtend 08:45 uur als je het regiokantoor binnenstapt. Gelukkig loopt vrijwel alles volgens planning.
€2.600 - €2.900 per maand
Joris Raaijmakers (26) / Senior Regiomanager Helmond-De Peel. Als Vestigingsmanager Recruitment / Regiomanager Tilburg bij JAM draag jij de gehele…
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste regiomanager met: Wegens uitbreiding en verdere groei is Bender op zoek naar een regiomanager Zuid – West Nederland.
In samenwerking met je regiomanager zorg je voor een continue procesverbetering. Ben jij toe aan een stap in je carrière? Onze klanten willen graag beter horen.
Een eerste gesprek met de regiomanager. Dit is een mix van adviseurs, commercieel secretarieel medewerkers, en de regiomanager. Dan zijn wij op zoek naar jou!
€2.250 per maand
Je kan binnen een paar jaar al doorgroeien naar senior consultant, manager, regiomanager, accountmanager of naar een staffunctie op het hoofdkantoor van Unique/…
ONLY & SONS
Eindhoven
Bijvoorbeeld op het gebied van visual merchandising, feedback naar de inkoper, kostenbeheersing, planning, actie richting jouw team, plannen van activiteiten,…
En het digitaal doorsturen naar de regiomanager en de servicedesk. Het zelfstandig contact onderhouden met de regiomanager en de servicedesk en je adviseert hen…
Sprint Intermediair BV
Eindhoven
Doorgroeimogelijkheden naar accountmanager of regiomanager; Maintec is specialist in het uitzenden en detacheren van technisch specialisten.