Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 751 vacatures
€6.251 per maand
Als Regiomanager Noord ben je eindverantwoordelijk voor alle Infra- en Meterdiensten in Noord-Nederland. In deze regio werken drie teams met in totaal zo’n 50…
Je kunt niet wachten om de stores in te duiken om te zien wat we allemaal al heel goed doen en wat er nog beter kan. Wie jij bent en wat jij kunt.
Obvion
Heerlen
€3.677 - €5.252 per maand
De Regiomanager is een belangrijke functie in een dynamische omgeving waarbij optimale klantbeleving hoog in het vaandel staat. Wat vragen wij van jou?
Werken bij LOXAM als Regiomanager - beschikbaar in: Om in aanmerking te komen voor de functie van Regiomanager bij LOXAM dien je te voldoen aan de onderstaande…
Als een van de Regiomanagers van Stayokay ben je verantwoordelijk voor 8 tot 10 hostels, samen met de hostelmanagers. Wat ga je precies doen?
De functie van Regiomanager is cruciaal voor het succes onze organisatie. In deze commerciële, dynamische functie waarin je rapporteert aan de Group Operations…
Rijk van Nijmegen
Door vertrek van de huidige regiomanager zoeken wij een regiomanager om verdere invulling te geven aan de transformatie binnen de Jeugdzorg.
Kind & Co - Regiomanager Kinderopvang
Houten
€5.269 per maand
Met vragen over de vacature kun je terecht bij Willemijn Klop, Regiomanager, via 06 - 308 891 50. Diemen, Weesp, Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht, Kortenhoef,…
Anders dan bij veel andere belastingadviesorganisaties heb je als regiomanager Belastingadvies bij ABAB écht een managementfunctie. Jouw werk in het kort.
Oubaha Beheer BV
Arnhem
€3.500 - €5.000 per maand
De regiomanager is een echte peoplemanager. De regiomanager is verantwoordelijk voor een groep horecabedrijven met een omzet tussen 6 en 10 miljoen euro.