Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Werkgever/Recruiter
Dienstverband
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Regiodienst in Hoorn

Pagina 1 van 119 vacatures
Regiodienst
Hoorn
Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een tekenaar elektrotechniek – meet & regeltechniek! Heb jij ervaring met tekenen binnen de elektrotechniek?
Regiodienst
Hoorn
Wil jij werken voor een gerenommeerd staalbedrijf waar iedereen normaal is gebleven? Heb jij ervaring met conserveren? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Regiodienst
Hoorn
Wij zijn per direct opzoek naar een ervaren projectcoördinator. Heb jij ervaring en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging, bij een prachtige organisatie in de…
Regiodienst
Hoorn
Heb je groene vingers, wil je het vak leren of ben je al ervaren? Dan zijn wij opzoek naar jou. Het bedrijf is actief op het gebied van grond- weg- en waterbouw…
Regiodienst
Hoorn
Heb jij ervaring met scheepsbouw of wil je dit graag leren? Onze opdrachtgever bestaat al ruim 50 jaar. De werf bouwt uitsluitend in aluminium en geniet een…
Regiodienst
Hoorn +1 plaats
Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en ervaren Glaszetter binnen de renovatie- en onderhoudsprojecten.
Regiodienst
Hoorn
Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een ervaren Projectleider binnen de Industrie. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging?
Regiodienst
Heerhugowaard
Heb jij ervaring met inpakwerk of zie je dit wel zitten? Ben je daarnaast flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om in een koude omgeving te werken?
Regiodienst
Hoorn
We zoeken per direct een Werkvoorbereider die in een klein team van betrokken mensen aan de slag wil gaan met uitdagende projecten.
Regiodienst
Hoorn +2 plaatsen
Wil jij werken voor een gerenommeerd staalbedrijf waar iedereen normaal is gebleven? Ben jij een constructiebankwerker en kan jij samenbouwen?